От столичния Левски отправиха съвети към феновете, които ще гледат на

...
От столичния Левски отправиха съвети към феновете, които ще гледат на
Коментари Харесай

Левски отправи съвети към феновете за мача във Франкфурт

От столичния Левски насочиха препоръки към почитателите, които ще гледат онлайн реванша с Айнтрахт във Франкфурт този четвъртък. Входовете на стадиона ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Ето какво написаха " сините " в формалния си уебсайт:

" Искаме да представим на ваше внимание информация, по отношение на гостуването на " Айнтрахт " във Франкфурт. Местната полиция предлага събиране на почитателите на площад " Römerberg ", който се намира покрай градската гара и центъра.

За родните почитатели се предлага да пътуват с трен (S7/8/9) до стадиона (спирка Frankfurt am Main Stadion), докъдето ще бъдат ескортирани от полиция. Ако някой желае да възнамерява независимо пътешестване до стадионa, предложената алтернатива е с трамвай (tram 20/21) до спирка Stadion Straßenbahn.

За пътуващите с коли, дано да си плануват най-малко 2 часа за пътешестване и инспекция пред стадиона. За пътуващите с коли би трябвало да се тръгне по автомагистрала А3. На разклонението Frankfurt-Süd, преминете на B44 към Frankfurt-Stadtmitte/Stadion.

Оттам следвайте указателите към паркингите на стадиона. За колите и рейсовете на почитатели на " Левски " е избран паркинг P9 ( https://goo.gl/maps/3qVU5hUmWusrSPiu9 ), който може да бъде доближат през Mörfelder Landstraße (извън града). Паркинг таксата за коли е 6 евро, а за миниванове с повече от 7 места и рейсове е 20 евро.

Полицията също по този начин поучава последователите да заобикалят зоната Alt Sachsenhausen и целия регион към стадиона, и най-много паркинг " Gleisdreieck ", който е предопределен за почитатели на домакините. Препоръчва се в часовете преди мача последователи, които се разхождат в центъра на града, да не носят отличителни белези на клуба.
 Похвално! Левски оказва помощ на фамилиите на починалите почитатели
Похвално! Левски оказва помощ на фамилиите на починалите почитатели

С виртуални билети

Входовете на стадиона се отварят за публиката два часа преди началото на мача. Феновете на " Левски " би трябвало да влязат на стадиона през вход E2. Малки чанти с размер до 20 литра могат да бъдат взети на стадиона.

Всички по-големи раници и чанти са неразрешени и няма опция за складиране. Не е проблем да се вземат камери/цифрови камери (до размер 20x12x12cm) за персонална приложимост. Разрешен е единствено един обектив за камери със сменяеми обективи. Видеокамерите не са позволени.

Обръщаме особено внимание на нашите последователи и за неразрешените предмети и знаци. Строго неразрешено е носенето на маска, бандана или друго, с което може да бъде скрито лицето. Забранено е внасянето и потреблението на пиротехника, както и на всевъзможни нацистки или извънредно десни знаци. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР